ronin benden hesap açmaı istemişsin kusura bakma hackçilere hesap açamıyorum ,ayrıca hackçinin serverindeki aayrlarınla oymadığınada emin olamam oynamadıysanız bile bu daha feci demekki bu kadar güçlü sistemle insanları dolandırıyorsunuz hackçilik yapıyorsunuz ha eyvah eyvah korkunç dehşet
ne diyeceğimi bilemiyorum
...
ufuk gedik yazmış sizin yerinizde olsam bir spamcının seviyesine inipde kurumsallık kariyerini bozmam.
boşverin gitsin hocam..
sendemi ortaksın veya ilişkileriniz iyimi ufuk gedik?
Kara para aklama işte hack parasını legalleştirmek için firma olmamışınızdır inşallah????
bu kurumsallık benide sardı inşallah şeytana uyup sizin gibi kurumsal olmam ( laf aramızda çok para kaldırıyormusunuz hack işlerinden)
biz spam atmıyoruz daha öncede açıklamıştım ,spam normalde yasal olamayan şeylere denir yani esrar satsak hackçilik yapsak phishig banka dolandırma insan dolandırma bunlar için mesaj atsak doğru malesef tek işimiz host ve domain ondan dolayı spam konusunu gündeme getirmeyelim çünkü spam atmıyoruz. mesela aysimanın hackçileri email attı sahte garanti bankası ekranıyla veya engin gediğin müşterisi attı o zaman spam olur