Şu an 9. sınıftayım ( kimse dalga geçmesin )
ilk dönem kıl payı ile teşekkür belgesi aldım aldığıma bende şaştım.
bu dönemde 1-2 dersten korkuyorum inglizceden kaldığımı zannediyordum ama sözlü notum yüksekmiş 2 geliyor.

Şimdi 2 tane ders var okadar önemsizki kala kala onlardan kalıcam içime doğdu
Beden eğitimi ve Araştırma tekniklerimi ne

Araştırma tekink dersi öğretmen liselerinin dersiymiş bizim okulda ne işi vardır anlayamadım 2 sayfa kitap sınav yapıp duruyo sözel saçma saçma kelimeler var kitapta hiç duymadığım

Beden eğitiminden neden kalıyorum ikinci dönemde nisan ayında ameliyat oldum ameliyat nedeni ile uygulamalı sınavlara katılamadım hocada 0 vericek galiba aynen böyle.

Bu derslerden geçersem seneye bilgisayar - web programlama bölümüne gidicem tabi alırlarsa tercihlerimizi yaptık sınıf öğretmeni bilgisayar bölümü için 5 yazmış.

Şimdi birde şu var okadar bildiğimiz ders bilgisayar sınavından 64 aldım onu niye aldım sınav ilk dersti geç kaldım zil çaldıktan 5 dakka sonra sınıfa girdim hoca kağıtları dağıtıyordu soluk soluğa sınava girdim bi baktım sınıfta herkes başka sınıflardan sonuçları almışlar.
Bizim sınıftan bilgisayardan en iyi anlayan benim ( övünmek gibi olmasın )
Herkes o kopya ile 85 90 almış ben 64 almışım :S

2. sınavı olduk yarın perşembe günü sonuçları öğrenicez galiba burda söylerim sonucu

Benim takıldığım nokta şu müdür dediki bilgisayar bölümü istiyorsan bilgisayar öğretmenine sorulcak dedi "bu öğrenci bilgisayar bölümüne girsinmi" diye e abi bizim bilgisayar öğretmeni II. dönem geldi adam kimseyi tanımıyor benide tanımıyor ben şimdi bu adama nasıl söyliyim bilgisayarı iyi bildiğimi o bölüme herkesten evvel benim girmem gerektiğini

Şak diye söylenmez diye hocam ben bilgisayarı çok iyi biliyom beni bilgisayar bölümüne alın diye önerilerinizi bekliyorum.