talebe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, bildiğimiz vbulletin'de zaten böyle bir sıkıntı yok... Dediğim gibi sıfırdan tasarlarken sıkıntı oluyor...
Evet, en çok sıkıntı veren CSS... Bazen deli ediyor adamı... Fontların görünümünde bile sıkıntı çıkıyor farklı tarayıcılarda... Uğraşmak lazım ama ...
@talebe zaten bu iş uğraşmadan olmaz sürekli uğraşmak gerek çünkü herşey çok hızlı ilerliyor, gerekirse uyumadan işi bitereceksin. Ondan sonra tüm browserlarda açacaksın siteni bak diyeceksin kendine bunu ben yaptım tüm browserlarda uyumlu yoruldum, uğraştım ama değdi diyeceksin.

Firefox'u bizler kadar bir çok normal internet kullanıcısı da kullanıyor. Artık internet cafelerde bile bilgisayarlara Firefox kuruluyorsa kullanımı artacaktır. Site ne olursa olsun her browserdan girecek kişi vardır. Text tabanlı browserlardan, Mobil ortamdan vs..

Sadece bilgisayar ile de bakmamak gerekli olaya.. 10 kişiden 1 kişi bile mobil ortamdan gelse sitene sitenin standartlara uyumlu olması sana +1 puan kazandıracaktır ve gelen kullanıcı senin siteni diğer arkadaşlarına tavsiyede bulunacaktır...
Onun için bu işte başarı olmak gerketiğinde uyumamak, çalışmak ve denemekten geçmektedir.