kaç günlük üyesinki karşımda bunun münakaşsını yapıyorsun ? ister veririm ister vermem ister şirkettir ister değildir, sizene? eğer bi sorun varsada admin gelir konuyu kilitler çok konuşmayla biyere gelinmez itradein ve saygın bunuda belli ediyor zaten. arkadaşlar konuda geçtiği gibi istediğim itrade'i yüksek kişilere verilecektir burda ağız dalaşı yapan kopuk adamlarla işim olmadı olmıyacaktırda. konumu baltalamak yerine gidin oyun oynayın.
Arkadaşım, sen burada kimseyi kaç günlük üyesin v.s diye ayıramassın... Önce buna hakkın olmadığını anla..
2. konu ise, bende senin gibi yaptığım ve site adı vermediğim için banlandım zamanında.. Bu sebeple ayrıcalık yapılmasını istemiyorum..
3. konu ise sitenin adını, cismini bile bilmediğim için siteyle ilgili yorum yapmadım.. Yani baltalamak diye bir şey sozkonusu değil..
Buraya kuralları kabul ederek üye oluyoruz, sende kabul etmelisin. Eğer kurallar değişipte adres zorunluluğu kalkarsa bizde oyle veririz ilanlarımızı..
yine tekrarlıyorum ki, ne bana, ne bir başkasına ukalaca "kaç günlük üyesin" demeye hakkın olmadığını hatırlatırım.. Adam gibi yapılan yorumlara adam gibi, saygın cevap vermesini öğren!