Çok güzel söylemişsin, burası paylaşım forumu. Birilerini hedef gösterme forumu değil. Yazdıklarında kendini haklı görüyorsan benim üzerimden, beni suçlayarak değil, kendi fikrini bana kabul ettirerek yapmalısın. Tartışmayı başlatan banlansın gibi bir şeyi de hangi mantık kabul edecektir merak ediyorum. Sen şimdi bu yazıma da yazı ile cevap vereceksin. Benim ilk yazdığım mesajdan sonra iyi oku kim tartışmaya çekiyor konuyu? Eğer incelerseniz ben buraya birşeyler paylaşmaya geliyorum, burayı pazar alanı gibi kullanmak için gelmedim, ben 8 senedir bu piyasadayım bugüne kadar hiçbir forumdan ilan yazarak müşteri çekmedim, ihtiyaç duymadım ve artık burada ilan açmak istemiyorum yazımdan sonra ilan görebildin mi?
Sadece sen beni sevmiyorsun, birileri sevmiyor diye ben banlanacaksam sen mutlu olacaksan yönetici arkadaşlar gereğini yapacaktır.
Ama bunu hangi mantık kabul eder?
Benim mantığım eder arkadaş.
R10'u sırf maddi anlamda çok getirisi var diye kullanan şahıs oldukça fazla. Seni sevip sevmemekle alakalı bir durum yok. Seni tanımıyorum. Babama bile haksız olduğu yerde, yanlış söylediği yerde; bunun böyle olmaması gerektiğini söylerim. Yanlış yapıyorsun ama hala inat ediyorsun. Ha ben salaksam, bu diğer arkadaşlar niye başka gözle bakıyor sana? 8-10 kişiyiz, niye herkes seni hedef almış? Niye kimse a üyesine, b üyesine, c üyesine yüklenmiyor size yükleniyor?
8 yıldır piyasada olman birşeyi değiştirmez. Senin 8 yılda öğrenemediğin insanlara yaklaşımı, halklar ilişkileri; burada 8 ayda öğrenen bir ton adam gösteririm sana.