Şahsen şunu söyleyeyim. Bulut Bey ile uzun bir süre çalıştık. Hem müşteri ilişkisi hemde arkadaş ilişkimiz oldu. En azından hevesi ve firmasını büyültme konusunda çok azimli bir insandır kendisi. Türkiye'de adam akıllı juniper nedir kimse bilmezken Bulut bir şekilde hem router hemde firewall alıp kullanmaya başlamıştır. Bunu Türkiye'de ilk yapan insanlardan biridir.

Elbette bazen sürtüşmelerimiz olmuştur. Hatta dargınlığımızda söz konusu fakat Bulut'a "***********" gibi bir tabirle yaklaşılmasına katiyen karşıyım! Ve bu tür kelimeleri neyin ne olduğunu bilmeden konuşmayın derim.

Bnet, Teknotel, Teklan, Anet, Grid, Sabancı gibi yerlerle çalıştım ve halen çalışmaya devam ediyorum. Ancak Sistemnet'inde kendine özgü bir ruhu ve özgür hareketleri vardır.
30$'a co-location sunduğunda eminim bir çoğunuz gidip en az bir makine koydunuz...

Elbet kuyruk acısı olanlarda vardır aramızda. Bunu bir şekilde dışa vurup firmayı kötülemek isteyenler...

Son 1yıldır Sistemnet'e uğramadım bile -şuan bir bağım yok- ama dediğim gibi Nixcon gibi bir duruma asla düşmeyeceklerdir.

Bulut işini bilir. Bu durumdan da kurtulur...