MrPcKoPaT arkadaşım;
fısssss bir oluşum diye tabir ettiğiniz adkazanç firması sahibiyim..özelden de iletişime geçeceğim sizinle..
buraya bir iki satır yada cümlecikle emeğe,emeklere tecavüz etmek bu kadar kolay olmasa gerek..
sizden ricam buyrun fısssss oluşumu hep birlikte tüm üyelerle irdeleyelim..sıkıntınız olan,olmuş,olabilecek,olacağını düşündüğünüz her konuda soru/fikir/eleştiri hepsini lütfen yazınız..
biz burdayız..sizinde mesajınızı şiddetle genileterek fısssss dan ne kastettiğinizi açıklamanızı bekliyoruz..
fatih5245 arkadaşım öncelikle r10 forumlarına hoş geldiniz. Umarım kalıcı reklam verenlerden olursunuz.
Gelelim konumuza
Benim için reklamlarda
Alıntı
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
hatasını görüyorsam...
Benim için Türkiye'ye reklam verip Türkçe karakter desteklemeyen metin tabanlı reklamlar çıkıyorsa. Örneğin "Reklam Vermek Ýçin Týklayýnýz"" ...
Benim için reklam veren, üyelerin listesini "Reklam Yayıncı Listesi" başlığı altında yayınlıyorsa...
fıssss reklamdır. İlk mesajda hemen gördüğüm eksikleri/artıları yazmadım çünkü konu ile yetkili biri henüz mesajını atmamıştı.
Kimsenin emeğine/ekmeğine 2 satır "cümlecikle" tecavüz edecek kadar da düşmedik.
Peki tavsiyen nedir diye soracak olursanız. Derim ki önce çeşitli kategorilerde yüksek hitli siteler ile anlaşıp sistemi test etmelisiniz. Ondan sonra diğer sitelere reklam vermelisiniz. Sonuçta bir işe giriyorsunuz. Başlarken yatırım yapmadan da malesef iyi sonuçlar alamazsınız.
Umarım beni anlayışla karşılarsınız.
Size başarılar ve bol kazançlar dilerim.