Arkadaşlar Ben Hakan ULUĞ TTNETDC Sahibi ***** teknoloji İlk Yapılanmalarından bu yana iyi ve güçlü bir anlaşmamız var sinan bey elindeki inkanları kullanmamıza ve teknik bilgilerini bizimle paylamaktadır firmamız TTNETDC Tamamen ***** Alt Yapısını Kullanmaktadır bircok veri merkeziyle çalışmadık sadece dgn ve Vitalle çalıştık şu an iyi bir ivme yakaladık müşterilerimizle yaptığımız satış sonrası görüşmelerde olumlu cevaplar aldık ve bu forumda çok iyi kurumsal müşterilerimiz var rekabet gereği müsterilerimzin isimlerini vermek istemiyoruz
ancak arkadaşlar ripe.net whosi bilgilerine ***** yazmasının bir kusur oldugunu düşünüyorlar biz ***** le çalıştığımızı müşterimizden saklamıyoruz ...
bizden hat alan müşteriler elimizden gelen inkanları sağlıyoruz hatta 10 mbit hat alan müşterimize özel swich bağlayıp kendi portunu microtik ile izlemesini ve kontrol etmeisni inkan veriyorz hiçbir veri merkezi bunu yapmıyor
Burda Özel Olrak Not Düşüyorum TTNETDC ***** Teknoloji Nin Alt Yapısı Ve Tüm Siztemlerini Kullanma Ve Satışı Hakkı Vardır Firmamız Hakkında Daha Detaylı Bilgi İsteğinde Bununan Firma Yada Şahıslar Mail Atabilir Yada Telefoınla Bilgi Labilri
Burda Konu Yazan Arkadaşlara, Teşekkür ediyorum herkeze saygılarımı sunuyorum