Şimdi şöyle bahsediyim İzmir şirinyerde oturuyorum evimin cok yakınında böyle biryer görünce sevindim sitesine girdim. (isteyenlere Pm atabilirim sitelerini )
Ve inanamadım yani bukadar kötü bir logo bukadar kötü bir site ne tablo ne birşey var ve bu arkadasların kazakistandada şubeleri varmış mail attım ve tanısmak istediğimi söyledim.Sonra Kendinden bahsetmeye başladı işte ordan şu sertifikam burdan şu seo optimizer im felan iyice şok oldum sitesinde 1 adet keywords yok çünkü.Nasıl o siteyi tabelasına yazarken utanmıyor anlamadım ve Hosting olarak calıstıgı firmanın daha önceden birçok verikaybı yaşattığını bildirdim ve bana .. Böyle bir makinesinin olduğunu söyledi.Doğal olarak inandırıcı gelmedi bilgim dahilinde.Tahammül edemez hale geldim yine bir mail atıcaktım fakat belki olabilir düşüncesi ile merakımdan sormak istedim bilmiyor isemde öğrenmek amacı ile.Bu makineyi Colocation ediyorsa ve bu tarla gibi birşeyse buna niobe nediyor acaba bağlantısı nedir bu makinenin neyse gece bir mail daha atıp gelen cevap ile sizleri güldürmeye çalışırım Verdiğiniz bilgiler içinde cok teşekkür ederim tek tek.