Bu resimde gösterdiğim ne işe yarıyor onu söyleyeyim önce. Üyeleriniz için bir konu açıp dosya eklediğinizde o dosyaya ait bilgileri girersiniz ve onlar belli bir düzen içerisinde forumun en üstünde görünür.
Ayrıca kaç kere indirildi gibi istastiki bilgilerde tutuluyor. Hangi tarihte çıkarılmış, kim çıkarmış, bu dosya nasıl yüklenir veya kullanılır. Bu bir eğitim dosyasıysa içeriği nedir vb.
Görsel olarakta sağ tarafta eklentiyi ve altında cap'ini görebilirsin. Ayrıca Dosyanın içeriğinde neler var neler yok, artısı eksisi ne bunları sağ taraftaki tikli alandan işaretleyerek kullanıcıya büyük bir kolaylık sağlamış olursun, forumlarda en gerekli olan şey bence bu.
Eklentide bir sorun varsa üye sağ taraftaki menüden tek tıklamayla şikayette bulunabiliyor. Yada eklenti için artı eksi puan verebiliyor.
bu iki resimde gördüklerin bu işe yarıyor bende bu özellikleri forumumda kullanmak istiyorum, üyelerim forumdaki dosyaları bilinçli bir şekilde indirmeli.
ben bu eklentiyi görmüştüm daha önce kullanmadım yalnız 370 eklentisi sanırsam 36x kullanısıyım gördügüm kadarylada vbulletiner.com daki profil aynısı eklentiyi kullanıyorlar rica edin versinler

geri çevirmezler sanırsam ben olsam çevirmezdim .