server bana ait değil bunu söylüyorum kiralık yani bu benim malım demiyorum ama neden?
1 servr almaya gücüm yetmiyormuda bu yola başvuruyorum sizce. Teknoloji çok hızlı geliştiği için neredeyse her 6 ayda bir kesin sistemi en yüksek sisteme yükseltmek gerekiyor ama biz genelde yılda bir bunu yapıyoruz. Şimdi benim ödediğim kirayla her ay 1 server alınabilir hiç bunu düşünmedim çünkü kaliteyi hep ön planda tutuyorum. Ama aysiba çok tahrik ederse galiba bir kaç server almak zorunda kalacağım ki buda mecburen Türkiyede host edilir uptime sorunu ve band genişliği sorununuda beraberinde getirir. Olabilir 3 değil 5 tanede olabilir ben kimsenin malına bişey diyemem ama şurasınıda herkesin bilmesini isterim ki 1 adet 8 cpu lu server en az diğerleri gibi 10 servere bedel bu teknik olarakta böyle isteyene workbench cpu testlerinide gösterebilirim cpu ları karşılaştırabiliriz hangisi ne kadar verimli ortaya çıkar.
TrkiyeSpot ::.::.:: UCUZ Web Hosting Hizmetleri::.::.::UCUZ HOSTNG UCUZ HOST UCUZ BAY PAKET UCUZ RESELLER UCUZ WNDOWS2003 SERVER ASP HOSTN OK UCUZ PHP HOSTNG COLD FUSON HOSTNG COK UCUZ TRKYENN EN UCUZ HOST VEREN SAYFASI EN UCUZ HOST SIN gerçekten çok iyi bir hosting bunu söylemekten her zaman hoşlanmasamda öyle ama zorla söyletiyorsunuz ,olabilir insanlık hali zamanında aysima bir hata yapmış server almış bundan bir kaç yıl önce 10 senede kullanmayı düşünüyor buda olur ben bişey demiyorum. Kendi malıdır kullanacka tabii ki eskide olsa iş görür server 1 sene kullanılıp atılacak şey değil bendede hala kullandığım p3 serverlar var ben çöpe atmıyorum.
Çöpe atmakta mantıklı değil 30 000$ verip 1 server alacaksın 1 sene sonrada çöpe atacaksın olacak iş değil elbette en azından 10 sene kullanmak lazım.
Saygılar
Saygılar