trickster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuçta Bulut ne baba parasıyla nede piyongayla bu işe girdi...
Her ne kadar Bulut ile son zamanlar aram pek iyi olmadıysada Bulut bu kadar çabasına boşa bırakmaz. Bir şekilde düzelir...

teomania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim tanıdığım bulut kolay kolay pes etmez.
Leonardo Di Caprio'nun başrolde oynadığı "Catch Me If You Can (Yakala yakalayabilirsen)" isimli filminde birkaç kez anlattığı ufak bi hikaye var.
-"İki fare yoğurt kabına düşmüş, biri uğraşsada can vermiş. Diğeri ise hiç pes etmemiş sürekli hareket ederek yoğurdun üzerinde kaymak oluşturmuş ve tırmanarak kurtulmuş. İşte Ben o fareyim."
Bulut bence ikinci fare.
arkadaşlara Katılıyorum.

OyunSunucum.Com olarak yaklaşık 2.5 sene bulut la çalışma fırsatımız oldu bu süreç içinde elbetteki aksilikler oldu ama kesinlikle bizi mağdur durumda bırakmadılar. burdan iflas etti diyenlere lafim sistemnet şuan iflas etmiş durumda değil hala aktifler. ben tekrar eski durumlarina doneceklerine inaniyorum ve bulutun pes edeceğinede inanmıyorum. Bu zor durumlarindada bize yardimci olduklari için ayrıca tesekkur ediyorum. şuan sadece hosting bunyesinde yaklasık 28 makınamızı mars telekoma taşımış bulunmaktayız ve 150 mbit bir hat kiraladik artik hizmetimize orada devam edecegiz.

Sistemnetin Eski Günlerine Bir an önce dönmesini diliyoruz.

NOT : AYRICA KIMSEYE DOLANDIRICI KELIMESINI KULLANMAYIN İŞİN ASLINI BİLMEDEN.