Yalnış anlaşılmalara meyil verdiğimiz için ünlem den biz özür dileriz.
flashdance demişki sen doktormusun avukatmsın , sadece doktorun veya avukatın iş yapabileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz her iş gurubunun kendisine göre bir haysiyeti şerefi vardır. Ben avukat veya doktor değilim ama işime saygı duyuyorum, ciddiye alıyorum.
panelde ss bayilerde var sanırım cpu sayısı çok olunca cpu load yalnış anlaşılıyor.Aysima sanırım sidikle aran iyi yaz buraya benden iyi 1 makinenide ben boğulayım sidikte sen boğulma. Bilmiyorsanda git E5405 cpu yu araştır senin 1makinenin fiyatına eşdeğermi değilmi gör. Bizim tek cpu muzla server alınıyor. Web sayfası yapması konusunda www.turkiyespot.com aysimanın sitesinde 40 kere iyidir. inanmayan girsin baksın. eleştiri olabilir elbette ama biz aktif çalışan insanın googleden 1.sayfaya çıkmak gibi bir derdimiz yok, hatta siteden satmak gibi bir derdimizde yok. TrkiyeSpot ::.::.:: UCUZ Web Hosting Hizmetleri::.::.::UCUZ HOSTNG UCUZ HOST UCUZ BAY PAKET UCUZ RESELLER UCUZ WNDOWS2003 SERVER ASP HOSTN OK UCUZ PHP HOSTNG COLD FUSON HOSTNG COK UCUZ TRKYENN EN UCUZ HOST VEREN SAYFASI EN UCUZ HOST SIN iyi hosting merkezi kapansa bile bizim işlerimizi etkilemeyecektir. 1 sitenin peşinden yapışmış ve her şeyimizi ona bağlayan kişide değiliz. Sidikte boğulan kim muhterem okuyuculara bırakıyorum ,tek işlemcimizin serverini dahi satın alabileceği aysimamı yoksa Teknolojiyi hiç bırakmayan her zaman son sistemleri en ucuz fiyata sunan www.turkiyespot.coım mu?
nerede E5405 nerede senin server !!!!! Hemde 8 tane. Altta kalıyorsan sus sistemlerini iyi sansınlar ,gerçekten iyiyse yazda bilsinler üfleme boş boş
Saygılar
Saygılar