Durmak yok vergi kaçırmaya adres vb. bilgileri saklamaya devam yani.
Senden host alanları çok merak ediyorum hangi akla mantığa hizmet ederek alıyorlar. Adres yok telefon yok zorunluluğunuz da yok yok gülüm yok.
Hostcuyum diye de geziniyon ortalıkta hadi ordan işportacı.
yazan aysima bunlar senin için aynen geçerli.
benim 10 sene öncede firmam vardı 20 sene öncede vardı. Vergi vermediğimi nereden biliyorsunuz? firma olması vergi vermek anlamınamı geliyor? firma nedir bir kere 250ytl ye firma açılıyor isteyen kşi 250ytl göndersin firmasını ben açayım. Burada saçma demogajilere gireceksek üretim yapan fabrikanın ortağıydım ki sizin firma dediklerinizin 100 tanesinin sermayesi 1 makineyi belki alır. onları bir kenara bırakalım biz müşterimize en son teknolojiyi sunuyoruz en uygun fiyata host ihtiyacını karşıyoruz serverimizin 1tanesinin 8cpu lu ve sıon sistem olduğunu yazdım kimsede bu yok dedim aysimadada eski sitemler var ama neden hala işi vergiye yok işportacılığa yok başka şeye çekiyor anlamakta zorlanıyorum. Ben işportacıyım ucuzcuyum ve en iyisinide satıyorum isteyen alır isteyende almaz bu kadar basit. Altada 8cpu lu serveri yazıyorum isteyen üstüne alınsın biz biraz arabesk kaçtık bu sitemin yanında desin isteyende alınmasın eski işte makinaların itiraf et kurtul sende makinam Türkiyede pingleri hızlı falan de illa bizden üstün olacka diye bişey yok ,nazar etme ne olur çalış seninde olur.
Processor #1 Vendor: GenuineIntel
Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #1 speed: 2000.186 MHz
Processor #1 cache size: 6144 KB
Processor #2 Vendor: GenuineIntel
Processor #2 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #2 speed: 2000.186 MHz
Processor #2 cache size: 6144 KB
Processor #3 Vendor: GenuineIntel
Processor #3 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #3 speed: 2000.186 MHz
Processor #3 cache size: 6144 KB
Processor #4 Vendor: GenuineIntel
Processor #4 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #4 speed: 2000.186 MHz
Processor #4 cache size: 6144 KB
Processor #5 Vendor: GenuineIntel
Processor #5 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #5 speed: 2000.186 MHz
Processor #5 cache size: 6144 KB
Processor #6 Vendor: GenuineIntel
Processor #6 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #6 speed: 2000.186 MHz
Processor #6 cache size: 6144 KB
Processor #7 Vendor: GenuineIntel
Processor #7 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #7 speed: 2000.186 MHz
Processor #7 cache size: 6144 KB
Processor #8 Vendor: GenuineIntel
Processor #8 Name: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz
Processor #8 speed: 2000.186 MHz
Processor #8 cache size: 6144 KB
..
skylord
turkiyespot, siz anladıgım kadarıyla cok acgozlusunuz. heryerden ne koparsam kârdır amacıyla yürütüyosunuz işleri. şuraya banner 100 ytl - şuraya logo 10 ytl - telefonla ara 50 ytl - selam ver 40 ytl .. sanki forum sitesi (forum sitelerine hakaret oldu biraz)
yazmış aç gözlülükten değil müşterilerimize dahda ucuz verebilmek için 1gb alan 1ytl yıllık ödeme ile verilebilir nasılmı?
işte böyle reklam veya değişik gelirler sayesinde şu an için imkanımız yok ama ek gelirlerimiz dahada artsa maliyet düşecek dolayısıyla buda müşteriye direk olarak yansıyacaktır. Sitemize alınan reklamlar gereksiz harcamaların kısılması işte telefon desteği ücretli olması yok baner reklamı vesaire hepsinin ana sebebi bu ,ikinci sebebide bizi büyük burunlu olarak gördüklerini söyleyenlere inat onlar gibi davrandığımızı ve halk insanı olduğumuzu göstermek.
Saygılar