Ne kadar düz bir mantıkdır bu Fıs ?? ya yeni kurulmuş bir sistem var ortada daha yeni yeni düzenlenme aşamasında olan yeni yeni oturmaya çalışan bir sistem tabiiki eksiklikleri olacak tabii ki hataları olacak direkmen fıs demekte neyin nesi oluyor bizim burada bu sistemi desteklememiz gerekiyor (benim görüşüm) hep şikayet ediyoruz adsesense şöyle adsense böyle diye alın işte size alternatif sunuluyor haa adsenseyle boy ölçüşebilirmi tabii ki ölçüşemez ama ileride çok iyi bi sistem olmayacağını kim garanti edebilir?? sen fıs dersen daha baştan ben işe yaramaz dersem o kullanılmaz derse daha her hangi kötü bir tarafı olmadan nasıl büyüyecek nasıl ilerleyecek nasıl alternatif olacak adsenseye ne zaman kurtulacağız bu bağımlılıktan peki? böyle yaptığımız sürece daha doğmadan çocuğun kafasına vurup öldürdüğümüz sürece hiç bir zaman...Destek olmak düşer arkadaşlar bize köstek değil lütfen direk karalamayalım bir görelim biraz zaman verelim bakalım...
Nâcizane görüşümü belirttim amacım kimseyi kırmak değil ama lütfen birazcık şans vermeyi öğrenin insanlara direk karalamak çok kolay...
Saygılar...
Aslında böyle şeyleri desteklemek lazım mesela bi çok kişi eminimki reklamstore içinde aynı şeyleri söylemiştir.
Bizi destekleyen tüm arkadaşlara Teşekkür Ederiz..
Lütfen Araştırmadan incelemeden Kimse Yorum Yapmasın ....