EuroMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , Arkadaşlar Sizlere bi kaç sorum olcak
Çok keywords Ban Yedirir mi?
Arkadaşlar Ben yeni açtığım siteye Çok keywords yüklersem google'dan banlanır mıyım __?
arkadaşlar , Birde Başka bi sorum olucak
Siteyi yine yeni açtığımda pr yüksek sitelerden Link alırsam buda googledan bana sebep olur __mu _?
Cevaplarınız İçin teşekkürler.
Dostum yazdığım makalede bir msj attım okumanı tavsiye ederim..
Çok keyword ban getirmeyebilir belki ama sandbox olayına sürekleyebilir.. Aslında şimdi sorununu daha iyi anlıyorum.. Siteye çok yüklenmişsin google için anladığım kadarıyla.. Sandboxta değilsin ama heran girebilirsin diye düşünüyorum google bunun hazırlığındaymış gibi geliyor bana önce bi dalgaya kaptırmış senin siteyi hazırlanıyor sana uyarı veriyor. Bence bu konuda birçok site sahibinden daha şanslısın çünkü google seni uyarıyor...

Pr yüksek sitelerden link alma olayına gelince eğer aşırı miktarda bir backlink aldıysan kesinlikle bunların kalitesiz olanlarını çıkarmanı öneririm.. Çünkü sana faydadan çok zararı dokunacaktır..

Keywordlerine gelince sitenle alakasız keyword girme sakın siteni google için değilde gerçekten ilgilenmek için yaparsan emin ol google seni hiçbir çaba harcamadan layık olduğun yere getirecektir ama google ı kandırmaya kalkma bence hadi iyi çalışmalar tekrardan