tribun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kurunun yanında yaş ta yanar ıspatınız yok. ben bi doktorum hastalıklar adı altında bi site açmayı düşünüyorum geniş kapsamlı ki çogu kayangı kendi klavyemle yazacam yabancı kaynaklardan çeviri yapacam. ve aldıgım hostingten datalarımın yedeğini kolay kolay almıyacam. şunun garantisini verebilecenmi bir gun gelipte herhangi bir datam silinirse veya ulaşamazsam sizi mahkemeye verdiğimde bi hak idda edebilmem için yani sizden tazminat alabilmem için elinizde noter onaylı bi belge verecenizmi bana bunu verecekseniz en pahalı hostinginizi alayım problem değil.
Hizmet Sözleşmesi koymuşuz sitemize, ne demişiz;
Alıntı
Hosting ve reseller sunucularında tedbiren haftalık yedekleme yapılır. Normal şartlarda yedek alma işlemi müşterinin kendisine aittir.
Aldığınız hizmet karşılığında faturanız kesilip adresinize gönderilir. Böylece hizmet aldığınız belgelenmiş olur. Herhangi bir mağduriyet durumunda ilgili deliller ile birlikte, hizmet aldığınızı belgeleyen bu fatura ile ilgili yargı kurumlarına başvurabilirsiniz. Bugüne kadar kimseyi mağdur etmedik çok şükür, o ayrı mesele.