Futbolculara bazen ne para kazaniyorlar diye kiziyoruz veya kiskaniyoruz ama su durumda onlari biraz anlayabiliyoruz. Sakatlandinmi, ciddi bir seyse kulup yuzune bakmiyor.
Yanlış nerde? Paran varsa arkadaşın var. Paran varsa iyi gün dostun var. Ama yeri geliyor, derdini paylaşamayacak kadar çok dostun oluyor. Bu, insanoğlunun doğasında var. Bir şey daha söyliyim, bunu asla unutmayın. İnsanoğlu nankördür.
Fanatik Galatasaraylıydım. Lise zamanlarımda Galatasaray maçlarına gitmekten devamsızlıktan sınıfta kalıp seneye yine maçlardayım değişen hiç birşey olmayacak, okulu bırakıyorum dediğimde mezun edilmiştim. 23:45'de biten maç sonrası 15 km yolu yürümeyi göze alıp tüm paramı maç biletine vermiştim. Tüm futbol ve basket maçlarına gidiyordum. Fakat 2,5 ytl'lik yeni açık biletini bir kerede 14 ytl'ye çıkartıp tüm biletleri kendi karaborsacılarına verip gişe satışını durdurduğu gün ******** bunlar biyip yönetime küsmüş, sonrada Galatasaray maçlarına gitmeme kararı almıştım. Şimdi üstüne para verselerde maça gitmem.
Yaparlar yani, yapmazlar diye birşey yok. O kadar para alıyorlar. Borçlar bitmiyor. Birileri sağlam sömürüyor.