Sağol eksik olma aysima
sunucuda 800 küsür site aktif heralde windows sunucuyla beraber birde radyo sunucusu var hepsi 2000 e yaklaşıyor yani tek serverde 2000 site yok.Aslında sitelere bağlı mesela seo yapan veri tabanlı çok ziyaretçili 1-2 site bu serverin tüm kaynaklarını kullanabilir mysql kullanan sitelerde html sitelere göre daha çok sistem kaynağı harcıyorlar. Msn gtalk yahoo messenger icq skype gibi iletişim araçlarını kullanıyoruz. emailde kullanıyoruz Destek gerektiğinde her türlü desteği veriyoruz ama desteği 7/24 diye söylemiyoruz müşterilerimize hediye mahiyetinde ve söz olarak vermiyoruz. Bununda sebebi en meşgul zamanımızda msn ye hiç bişeyden anlamayan birisi gelipte bizden web sayfasını yapmamızı istemesi.
Host işi ve web sayfası dizaynı ayrı konular malesef host desteği ile web sayfası dizaynı her zaman karıştırılıyor. Bizden sayfalarını yapmamızı isteyenler çıkıyor. Şimdi birde bunun için bilgisizliğinden dolayı kaç saattir yazıyorum nerdesin yapsana şunu derseler sizde mecburen destek gibi bir yükümlülüğümüz yok demeniz gerekiyor ama gelip hostla ilgili sorunu olan olursa yardımcı oluyoruz. 1kere yardım ediyoruz 2 kere ediyoruz 10 kere ediyoruz. Ama her gün dns değiştir diye bir kişi gelirse ,her gün işte sayfamın rengini değiştir derse her gün email aç bana derse sonra şifre unutup gene gelirse ya benim hostun şifresi neydi diyerek şifreyi defalarca sorarsa insanında bir müsait olduğu olmadığı vakit var. sorun buradan çıkıyor zaten ,şimdi 100mb hosting 10ytl yıllık ücretle sattıysam ve yazdığım yazı 1000 lerce satırsa o zaman ben gidip katip olarak bir yere memur girsem heralde daha iyi olur. Ondan dolayı destek garantisi ve sınırsız istedikleri her şeyi yapma garantisi vermiyoruz zaten böyle bişeyde söylediğim sebeplerden dolayı imkansız.
asmika sizde sağolun varolun bizi böyle tanıyan kişilerin burada bunu dile gelirmesi kolay ama bizimde telefon desteğimiz var aylık 20ytl ödemeyi kabul eden herkese telefon desteği veriyoruz veya kendi şehirlerindeki kişilere bayilerimize verdiriyoruz. isteyene yüz yüze görüşme yakından destekte veriyoruz yani isteyen her kesle buluşabilir görüşebiliriz bunun içinde 2 saatlik görüşme + yolmasrafı ve diğer masraflar için 100ytl talep ediyoruz.
kimseyi kötülediğim yok ,şimdiye kadarda kimsenin işine karışmadım hiçbir firmayıkötülemedim aksine başka yerlerden bize gelenlere diğer kişilerin haklı olabileceklerini ve diğer firmasında devam etmesinin iyi olabileceğini söyledim. Bizim müşterilerimizin geneli ilk defa bizden host alan kişiler ,diğer yerlerden bize gelenler çok daha az. başka hosttan gelse bile mesela bana dese sayfam orada açılmıyor ondan host değiştiriyorum ben ona derim ki telekomun dns lerinden kaynaklanabilir dns değiştirerek bu sorunu aşabilirsiniz diye. Ayrıca başka hostlarla sorunları olan kişilere mecburen daha temkinli yaklaşmak zorunda kalıyoruz mesela eski hostçusuna sövüp sayan illegal işlerle uğraşan çok sayıda kişiyi direk engellemişimdir. Bana gelip diğer hostlara ana avrat küfreden birisi bir süre sonra aynısı bizede yapacaktır. korsan vbulletin kurmuş bir kişi lisansı zaten yok seo yapmış ve ***** hack crack aduılr ne isterseniz var host versek ne olur vermesek ne olur zararı olur faydası olmaz ilk günden sitesine saldırılar gelemeye cpu ram e yüklenmeye başlar vbulletin kapat siteyi der ,ondan sonra kapatıncada işte insan kötü olur.

www.turkiyespot.com

msn : ve alibal@turkiyespot.com
icq: 97428900 yahoo messenger: toplumesajci skype: www.turkiyespot.com1

Google Talk: turkiyespot@gmail.com

Saygılar