Bu yazıyı Eges arkadaşımın üzerine yayımlıyorum.

Herkese merhaba.
Son olan bazı talihsiz mevzulardan dolayı forumdan uzaklaştırıldım.Onun için oppsss arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.
Burada verdiğim ekran aslında benim binevi projem.
Haa nedir proje derseniz.

Lisede okuyan arkadaşlar vardır yazıyı okuyanlar arasında eminim.Siz kendi okul dışınızda diğer başka liselerden arkadaş edinmek konuşmak muhabbet etmek vs. istemezmisiniz.?
İşte tam burada B.....s(domain reglenmediği için sansürledim) devreye giriyor.İçinde birçok uygulaması(application) ile kişisel profil sayfanızı değiştirmenizi sağlıyor.
İl çapındaki diğer her liseye ait birer ağ bulunuyor.Bu ağlara katılarak kendi okulunuzdan arkadaşlarınızla sanal bir birliktelik kurabilirsiniz.
Yahut diğer ağlar(liseler)'da bulunan üyeler ile bambaşka okullardan arkadaşlar edinebilirsiniz.
Diğer bir örnek;
Liseye yeni başladınız 1.sınıf(çömez) ilk gününüz berbat geçti.Lise 2 lerden falan böyle bi site duydunuz ve girip üye oldunuz.Kendi okul ağınıza girip karşı sınıftaki veya sizin sınıfınızdaki
üyeler ile arkadaşlık bağı kurdunuz.Bilirsinizki insanlar sanal ortamda kendilerini daha özgür ifade ederler,Ve bu sayede öntanışma gerçekleşir.
Daha birçok uygulaması mevcut.Genelde Ajax ve Js'ten yararlanılarak bir çok sayfada kullanıldı.Böylece kullanıcıya daha kolaylık sağlandı.

Burada sizlerden istediğim ise fikrinizi,yorumunuzu,eleştirinizi almak.
Evet tasarım olarak facebook'a çoook benziyor.Ama bununda bir nedeni var emin olun
Tamamen bitincede Meb'in kapısına gidip görüşücem.

Kısaca resimi eleştirmek gerekirse,profil resmi,remin altında kişiye özel aktiviteler,altında durum beslemesi,arkadaşlar,diğer bilgiler(ajax ile tıklandığında hide/show),kişiye özel blog,uygulamalar..