Hangi firma üzerinden derken? Arkadaşlarım bu konu içerisindede söyledim ama sanırım anlaşılmamış. Evet haklısınız Telekomünikasyon belgemiz bulunmakta. Resmini çeker koyarız sorun değil. Faturamızı aktifyazılım üzerinden kesmekteyiz. Sunucumuz üzerinde barınan firmalar bulunmaktadır.
Alparslan Tarim Alparslan Tar?m Makinalar? San. ve Tic. A.?. Alparslan Tarim
.com.tr li bir firma bizim sunucumuza geliyor ise o zaman sıkıntı nerede?
Saygılarımla...
Bana fotoğrafı değil, numarası lazım. Neden numarasını söylemiyorsunuz? ErgumSoft adına bir faaliyet belgesi mevcut değil, o sebeple yalan söylediğinizi düşünüyorum. Gayet açık, değil mi?
FAAL?YET BELGES?NE SAH?P YER SA?LAYICILAR adresinde tüm faaliyet belgesi sahibi kişi/kurumları görüntüleyebiliyorsunuz. Var mı burada ErgumSoft ismi? Yok. O zaman "faaliyet belgemiz var" diyemezsiniz.
Bu arada, alparslantarim.com.tr: 208.109.223.1 - ns.ankadns.com - ns2.ankadns.com
alparslantraktor.com: 91.93.128.21 - NS01.AKTIFYAZILIM.COM - NS02.AKTIFYAZILIM.COM
alparslan.com: 91.93.128.21 - NS01.AKTIFYAZILIM.COM - NS02.AKTIFYAZILIM.COM
aktifyazilim.com:
Alıntı
Aktif Yazılım
2006 Aralık Ayından itibaren
V3 Yazılım Mühendislik Danışmanlık ve Bilgisayar Hizmetleri Ltd. Şti.
adı altında faaliyetlerine devam etmektedir.
10 saniye içinde yeni sitemiz
V3 Yazılım adresine yönlendirileceksiniz.
V3 Yazılım Mühendislik Danışmanlık ve Bilgisayar Hizmetleri Sanayi Tic. Ltd. Şti. : Nişantaşı Mh. Şahinağa Sk. Onur Sitesi No: 14/H Selçuklu Konya Türkiye
Aktifyazılım üzerinden kesiyoruz faturamızı diyorsunuz, başka firma üzerinden fatura kestirerek yanlış iş yapıyorsunuz bu bir. İkincisi, Aktifyazılım dediğiniz yer o ünvanla firma değil, V3 yazılım mühendislik ..... ünvanıyla kayıtlı. Fakat, bu ünvanda bir yer sağlayıcı faaliyet belgesi sahibi firma yok. Biz size kalitesiz hizmet veriyorsunuz demiyoruz, "verdiğiniz bilgiler çelişkili, doğru olmadığını düşünüyoruz" diyoruz. Buyrun, doğru olduğunu ispat edin.
Ama özellikle faaliyet belgesi numaranızı en kısa sürede merakla beklemekteyim.