****** ben eurovisionda siyaset yapmam dedim. Ben beğendiğim şarkıya,müziğe oy veririm ülkesine bakmam çünkü bu yarışmanın zaten amacı buydu ama nedense herkes ya dostuna,komşusuna veriyor ya da güzel kadın sanatcılara atma geregi duyuyor.

Diğer bir konu ise filistin. İnanki filistin hakkında düşündüklerimi tahmin bile edemezsin.Çünkü dua v.s bilmeyen ben bazen filistin için dua bile etmişimdir.Diğer bir konu ise savaş ve ordaki kötü durum hakkında.

****** sen en fazla 85lisin bende 87liyim.Sen türkiyede hangi savaşı hangi çaresizliği gördün ?

Ben ise 1994-1996 yıllarında çocukluğumu,akrabalarımı yugoslavyada bırakıp türkiyeye geldim 1996'da.

Sonra Sırbistanın arnavutluk'a girmesiyle sırbistandaki 1999 du sanırım akrabalarımın üstüne yağan bombalarımı görmedim,duymadım.

Filistinliler şuanda malesef bircogu bir ekmege muhtac.Emin olmanı isterimki bende bir ara ekmek buldum belki ama yıllarca türkçesini bilmiyorum ama Popara diyoruz dünden kalmış ekmek,kaynamış su ve peynir varsa üstüne koyarak yıllarca o yemegi yedim.
Senin duygularını anlıyorum kardesim ama inan ben daha cok sey yaşadım senden ve filistinlilerli çok daha iyi anlıyorum ve seviyorum.Her zaman kalbim ve dualarım onlarla.

Ama ben eurovisionu müzik için izliyorum ve müzik için oy veriyorum.