Alıntı
+ faaliyet belgesi alırken gerçek kişi seçeneğini seçersin sonrasında ev telefonunu verirsin belgeni alırsın
böyle yapan tanıdığım hosting işi yapan kişiler var.
bağlı olduğu vergi dairesi vs. isteniyor sanırım ilk girdiğimde görmüştüm çünkü ve doldurmadım.
Alıntı
açıcak mısın açacak mısın?
açıcam arkadaşım. başlığıa açacam mı yazsaydım. yardımcı olmayacaksan niye boş yere post kasıyosun.
Alıntı
Dükkan diyorsun da , yani bir dükkanı açman için benim söylediğim herşey gerekli arkadaşım.
Dükkan açmayı , internet sitesi açma gibi zannetmeyiniz.
Herşeyin faturalı olucak , fatura kesmen ve kestirebilmen için bir resmi bir firman olması gerekiyor.
Resmi bir şirket içinde : iş yeri açma belgesi , satış belgesi , ticari sicil kaydı , vergi kaydı , yazar kasa-fatura kesme izni , ticari odalara kayıt belgesi , faliyet belgesi ,vs vs birçok belge gerekiyor.
dükkan açmayı site açmakla karıştırmıyorum karıştırsaydım zaten böyle bi konu açmazdım ben neler yapabileceğimi öğrenmek istiyorum. verdiğin linke baktım teşekkür ederim.
Alıntı
şahıs şirketi açabilirsin 300 ytl ye mal oluyor faalyetlerinin arasında webtasarım vs gösterebilirsin
şahıs şirkleti olacak sanırım. tam bilmediğim için öğrenmek istiyorum nasıl olabilir diye
Alıntı
Bana nasıl ulaşacağını biliyorsun.Ben senin için araştırırır gerekli evrakları düzenlerim.Şirket kurmak benim işim çünki ben yeminli mali müşavirlik bürosunda çalışıyorum ve kurduğum şirketlerin sayısını bilmiyorum.
tamam görüşelim müsait olduğunda