Roots, ile ara sıra birbirimize ters yorumlar yazıyor olsak da bilgisini hiçbir zaman küçümsemedim. Kişi önce kendini bilmeli. Sayın Tapsin, hala bu forumda barınıyorsunuz, hala başlık açıp, yorum yazıyorsunuz. Bu kadar insan sizi defalarca iyi niyetli olarak uyardı. Karşınızda koskoca 2 datacenter kurmuş, Türkiye'de hatırı sayılır bir kesime ulaşmış ve işini gerçekten iyi yaptığını düşündüğüm bir insan var. Diğer tarafta ise sektörü R10'dan ibaret olan. Teknik bilgisi yeterli olmayan siz. Eğer etrafınızda size bu kadar iyi niyetli yaklaşan insanların bilgisiden yararlanmak yerine, bilmediğiniz konularda tabiri caiz ise laf ebeliği yaparak, onları ezmeye çalışırsanız kaybeden siz olursunuz. Bana zamanında "R10 dakiler mi kurumsal" demiştiniz ya, inanın burda işini iyi yapan çok sayıda insan var. Burdaki insanlar kimin haklı ve kimin haksız olduğunu bilecek zekada sahipler çok şükür. Kendi kendinize kötülük yapıyorsunuz. Bugüne kadar sizi bir meslektaşınız olarak iyi niyetle uyardım. Malesef siz kendinizi geliştirmek yerine, kendini geliştiren insanları aşaya çekmeye ve bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsunuz. Bu saatten sonra forum kuralları el verdiğince, kimsenin satışını baltalamadan ancak hatalarınızı söylerek sizi en ağır şekilde eleştirmeyi düşünüyorum. Burdaki amacım kişisel bir kin duymak değil, burda birşeyler yapmaya çalışan insanlara olan saygımdır. Umarım bundan sonra teknik anlamda eksik ve insanları yanıltıcı başlıklar açmazsınız.
Not: Bu site Türkçe bir sitedir. Bir mesaja teşekkür ederken, ingilizcenin bozulmuş olarak tabir ettiğimiz yazı dilinde geçen "TY" kelimesini tekrar kullanmazsanız sevinirim. Sizin dediğiniz gibi teşekkür etmenin en kolay yolu olabilir ancak bana göre okuyucuya bir hakarettir. Eğer yaptığım yorunda hatalıysam lütfen modaratör arkadaşlar beni uyarsın. İyi çalışmalar