Hocam kimseyi aşağılamıyoruz, uyarıyoruz. fakat laf anlamamayıp hala sidik yarışına döndürüldüğünde deli oluyoruz. Neden mi? cunki adam bizim yıllardır aynen senin söylediğin şekilde çalışarak öğrendiğimiz bildiğimiz işi tamamen uydurarak anlatıyor. Ya adam telekom sana hattı NAT lıyor gibi saçma sapan tamamen yanlış hayatta böyle olmayacak bir şekilde aktarıyor izin ver bilenler biraz LAF etme hakkına sahip olsun

Yada dersen yok hoca bu adamlar yazsın formun içine etsin daha adını yazmayı beceremedikleri terimleri teknolojilerde ahkam kessin, o zaman bunu formun ilk sayfasına koyun, ben ve benim gibi gerçekten birşey bilen adamlar bu forumda zaman kaybetmesin...
Herkes sıfırdan başlar, ama sıfırdan başladım ben diyerek 100 olmuş adamın sözünüde paşa paşa bu adam doğru söylüyor diyerek kabul etmesini bilmek zorunda.
roots yaw, Allah bu adamı sunucuya root olsun diye yaratmış.
Polemiğe gerek yok, bilenle bilmeyen, görenle görmeyen bir olmaz, herkes konuştukça ne olduğunu iyiden iyiye ortaya koymakta, biliyorsan konuş ilham alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar diye bir deyim vardı. o aklıma geldi.