Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten ben arkadaşa bişi demiyorum genel konuşuyorum forumda dikkat ettiğim olay birşeyi yanlış bilen birine hemen yükleniliyor küçük düşürülüyor benimde bazı alanlarda uzmanlıklarım var ama bir gün hava atmadım bu bilgilerle yada karşımdaki 1+1 e 4 diyorsa onu aşağılamadım
cisco sertifikasını parası olan yurtdışında gider eğitimini alır yine dediğim gibi doğuştan verilen bir bilgi birikimiyle sistem uzmanı olabilmesi imkansız
Hocam kimseyi aşağılamıyoruz, uyarıyoruz. fakat laf anlamamayıp hala sidik yarışına döndürüldüğünde deli oluyoruz. Neden mi? cunki adam bizim yıllardır aynen senin söylediğin şekilde çalışarak öğrendiğimiz bildiğimiz işi tamamen uydurarak anlatıyor. Ya adam telekom sana hattı NAT lıyor gibi saçma sapan tamamen yanlış hayatta böyle olmayacak bir şekilde aktarıyor izin ver bilenler biraz LAF etme hakkına sahip olsun

Yada dersen yok hoca bu adamlar yazsın formun içine etsin daha adını yazmayı beceremedikleri terimleri teknolojilerde ahkam kessin, o zaman bunu formun ilk sayfasına koyun, ben ve benim gibi gerçekten birşey bilen adamlar bu forumda zaman kaybetmesin...

Herkes sıfırdan başlar, ama sıfırdan başladım ben diyerek 100 olmuş adamın sözünüde paşa paşa bu adam doğru söylüyor diyerek kabul etmesini bilmek zorunda.