kimse anlatmamış ben anlatayım
sistem özelliklerinde ftp account 1/1 derken sitenin hostuna ftp kullanarak sadece bir account bağlanabilir demek ve oda kayıtlı demek.
subdomain 0/6 demek ise mesela forum.r10.net bu bir subdomaindir veya help.r10.net gibi.bunun gibi 6 tane subdomain açma hakkın var ama sen daha açmamışsın demek oluyor 0/6.
addon domain demek ise tek ip adresinden birden çok domain yayını demek oluyor.0/6 ile bunu da hiç kullanmamışsın demek oluyor.
Parked domain ise senin hostingine parkedilmiş domain demek oluyor.Mesela hostingine bağlı ama kullanılmayan domain gibi.tam olarak açıklamak zor

Mysql database : Kurma hakkın olan 6 veritabanından daha hiç kurmamışsın.
Disk space quota : hosting paketinin 300 Mb lık oldugunu söylüyor
Bandwidth quota : Aylık 10 Gb lık bir site trafigine sahipsin.
Bandwidth used : Bu ay içerisinde şu ana kadar kullanılan Bandwidth miktarını gösteriyor.
Bandwidth left : Buda bu ay kalan Bandwidth miktarın oluyor.
Sen muhtemelen bunları biliyorsundur.Ben bilmeyen varsa diye araştırırken bakar diye anlattım.Script kurmak istiyorsan önce hangi scripti kuracağını söylemen gerekir.Çünkü scriptlerin kurulumları farklı olabilir.Kiminde veritabanını oluşturup scripti tarayıcından kurarken kiminde veritabanının içine gerekli bilgileri atarak scripti çalışır hale getirirsin.Öncelikle hangi scripti kuracagını söyle.ona göre yardım edelim.