sevgili Gökhan kardeşim ( lineservers.com ). lütfen benim probleme el at. önemli ricamdır.4 gündür sadece SMS ile haberleşiyorum senle.
38 yaşındayım. bu 4 günde 5 yaş birden yaşlandım. serverlar müşterilerimin. benim değil. benim olsa canı cehenneme. sende durumu biliyorsun. Allah rızası için bir şeyler yap yada olmayacak birşey ise lütfen bana haber ver başka yerden alayım onlara server.
yani " abi olmuyor. malesef açılmıyor " demek bu kadar zor değilki. insanız sonuçta. ölüm yok ki sonunda. olmuyorsa olmuyor. başka yerden alınır.
arıyorum ulaşamıyorum. mesaj çekiyorum. tamam az kaldı , iplerin yönlendi diyorsun. benim yapmam gereken birşey varmı diyorum.( 2 kez soruyorum ) yok diyorsun. ertesi gün diyorsunki telekomu ara konuş.
iyide ne diyeyim, nereyi arayayım diyorum. bana bir telefon veriyorsun, o telefon bırakın düşmeyi çalmıyor bile. " telekomu ara " diyorsun ama ne diyeceğimi söylemiyorsun.
telekomu ara..sarı çizmeli mehmet ağa. ben bu işlerden anlasaydım zaten bu durumda olmazdı hiç birşey.
dün akşam 8 de mesaj yazdın " ip leri yönlendirdik az kaldı bitiyor " dedin. bugün akşam yazdın" telekomu ara konuş " diyorsun
kafayı yiyeceğim..lanet olsun servera da ip lere de.. vazgeçtim herşeyden. bu kadar da olmazki.
4 gündür tek olumsuz satır yazmadım. normaldir düzelir idare edelim diye şeyler yazdım. Gökhan arkadaş iyidir düzeltir dedim. ama kardeşim insanı önemsemiyorsan bu kadar da olmazki.
bir türlü iletişim kuramadık ki . bırak iletişimi 4 gündür adamların sunucuları kapalı
790 $ para ödedim ama sunucular yok ortada..hadi sunucuya da lanet olsun, adamı önemsemiyorsunuzki. bu nasıl iştir anlamadım..
Lütfen tanıyan biri varsa ( arkadaşı olan vs ) sevgili Gökhana ulaşsın. Lütfen benim problemi izah etsin ona..bu akşama kadar bir yanıt alamazsam, ödediğim paranın iadesini isteyeceğim ve başka datacenterdan sunucu alacağım..