alptekin selam, cagdas selam. simdi aklima geldi alptekin dun sistemnette calistigimi yazmissin ben ordan ayrildiktan sonra iki is degistirdim. Hatta eski dostumun yanina gidip bir muddet manisa da bile kaldim. Yani cok uzun zaman gecti ayrilali. Simdi orayla kalan bagim ise su, Bulut' la tanisikligimiz cok eskilere dayaniyor. Bu piyasada herkes birbirini gerek ismen gerek sifahen zaten tanir. Biz bulut la once ismen tanistik 2000 ya da 2001 di. Daha sonra zaman icerisinde o benim musterim oldu bir zaman gecti ben onun musterisi oldum suan oldugu gibi. Eski dostlar arasinda da yardimlasmanin lafi kesinlikle olmaz. (gerci ben ayrilir ayrilmaz vpn ve vlan sistemlerini birbirine katti ama olsun

)
Birde beni uzen su sertifka konulari. Bu konulari kapatalim lutfen. Onlarin hepsi 1 sene icerisinde toplanmis seyler ve isteyen herkesin elde edebilecegi seyler. Onemli olan su; bu konunun basindan sonuna kadar gorduk ki; Dusenin Dostu olmaz... Bu konuda yazan insanlarin bir cogu bunu cok net bir sekilde ispatladir. Cok uzucu.. Olmamasi gereken, yakismayan bir duruma dustu sistemnet. Dogru cok dogru fakat ozellikle bazi yorumlar cok uzucu.
Pm: Cagdas, alptekin msnleri pm atar misiniz?
"Düşenin dostu olmaz" tabiri bence bu konu için anlamını yitiriyor. 40-50 kişiye hizmet vermek için para aldım, söz verdim. Adamlar 3 gündür maillerine ulaşamıyorlar bunlar yurt içi yurt dışı ithalat ihracat yapan firmalar, rezil oldum. Benim sözlerime bu adamlar itimat edermi artık ?
Güven nasıl kazanılıyor bilmeyen varmı ?
Belki acı ama gerçekler acıdır. Yiyemeyeceğin lokmayı ağzına götürmeyeceksin.