Bedava Reseller olayı bitmiştir gördüğüm kadarıyla sadece burda insanları 10 dakkada sahtekar ve yalancı *********** olarak lekeleme ve buna benzer farklı kelimeler kullanma girişimi sağlıyan insan çok
size bi tavsiyem kimin ne olduğunu bilmeden asla ileri düzeyde fazla zıplamayın
ve gokhangunes hosting senide iyi tanıyoruz güzel arkadaşım emin ol msnede konuşma tarzından tutta buna benzer birçok şeyin hala elimizde + habire sanırsam vps alıp kapatıyorsun dimi bu yeterlidir ve tanımadığın insanları msnene toplu bir şekilde ekleyip satış yapma girişiminide yazalım
elegan host adlı firma ile hiç bir alakam olmayım msn'de bilee görmedigim bir kişiliktir bu kişi ve bunun gibi kişilieri msn'neme ekliyip boş insanlar grubuna almam bile çünkü eleganhost adlı şahıs benim sitemden 15 dakika önce numaramı alıp beni arayım tehtidkar sözler savurup birde üstüne üslük küfür etmiştir bu gibi hostcuların r10.net gibi büyük portalda yer alması utancındayım ve şimdi tüm hostingci arkadaslarıma reseller satan arkadaşlarıma vps si olan arkadaşlarıma soruyorum vps'si olan reseller satamazmı. ki atttıgı iftira ile çoklu konuşmada satış yapma gibi bir iftira ile kendi kişiligini ortaya koyup yalan yanlış kelimeler ile herkezin beynini yıkayıp güneşhosting'i r10.net'de aşalayacagını sanıyor ama şunu bilmelidir ki bu yaptıgı telefon ile arayıp küfür ettigi laflar yanına kalmıyacaktır... herkeze hayırlı işler....