flighttr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ohh sonunda sifreme kavustum bir mesaj yazmadan edemeyecegim,
Oncelikle dun aksamdan bu yana kendime ait sitelerime ulasabiliyorum; bknz: acikogretim.gen.tr unix.gen.tr dinopsys.net ... Herkese gecmis olsun..
Sistemnet simdi ne yapacak hicbir fikrim yok ama bildigim ve emin oldugum birsey varsa oda biz merakla serverlarin acilmasini beklerken deli gibi calistiklari ve ugrastiklaridir.
Ya cok sey yazacaktim ama sifreyi alana kadar unuttum hepsini birde tapsin olayi var tabi butun dikkatimi dagitti.
Yalniz ben teknoloji ozurlu oldugum icin lutfen biriniz bana tapsin' in ne anlattigini anlatabilir mi?
Zira bu arkadas isp yonetiyorum falan yazmis, teknik terimler kullanmis atm stm falan, birde ustune ustluk bunlarin alayini yanlis anlatmis (eksik degil alayi yanlis bilgilendirme!).. tapsinin okudugum iki uc mesajindan ortaya su asagidaki sonuclari cikardim (umarim 2. veya 3. secenektir. Cunku ben bu ulkede isp lerde calisan insanlarin ozellikle son 5 senedir deli gibi bilgiler edindigini biliyorum. Eger 2. ya da 3. tahminim dogru degilse sadece yazik diyorum.)
1) Kulaktan dolma, sagdan soldan duyma, ondan bundan yarim yamalak bilgi alarak bunu satma girisiminde olan kisilik. Şizofren, hasta ruhlu. Turkcesi -> özgür karataş sorunsalı
2) 10-15 yas arasi Turk genci
3) Forum adminlerinin insanlarin vakitlerini ve sinirlerini almasi icin gonderdikleri sakaci perl botu.
tapsin ( sercan ) in kendi verimerkezi var ve bir verimerkezi açabilmişse demekki bazı şeyleri biliyor bazı bildiği şeyler doğruda olabilir yanlışda olabilir yanlış bildiği terimleride açtığı verimerkezinde edineceği tecrübelerle öğrenecektir bu adamın üstüne niye bu kadar gidiyorsunuz anlamıyorum siz doğuştan mı öğrendiniz atm yi metroyu router ı