Arkadaşlar şu rezalete bakın Bulunduğum yerden 9-10 ms le ping atardım bir zamanlar.
32 bayt veri ile 212.175.25.210 'ping' ediliyor:
İstek zaman aşımına uğradı.
212.175.25.210 cevabı: bayt=32 süre=176ms TTL=115
212.175.25.210 cevabı: bayt=32 süre=110ms TTL=115
212.175.25.210 cevabı: bayt=32 süre=68ms TTL=115
212.175.25.210 için Ping istatistiği:
Paket: Giden = 4, Gelen = 3, Kaybolan = 1 (25% kayıp),
Mili saniye türünden yaklaşık tur süreleri:
En Az = 68ms, En Çok = 176ms, Ortalama = 118ms
Şu okul bitsin istanbula bi ayak basayım inşallah ilk işim sistemnete gidip makinalarımı alıp Bulut Helvacıoğluna sağlıcakla demek olacak.
Bilmiyorum ne yapacağıma da tam karar veremedim yurt dışı dedicated olayına mı girsem yoksa tr de co-location a devam mı etsem kafam karışık.
Zaten sistemnetin yaptıkları canıma tak etmişti bazı arkadaşlar demişlerki ufak tefek kesintiler dışında sorun yoktu doğru ama up olmak bi datacenterın zaten olmazsa olmazıdır. Bunun dışında da bir çok sorunları vardı sistemnetin hala da var bütün ip leri mail blacklistlerde adamlara mail atıyorsun böyle böyle diye bizim sorunumuz yok siz kendi yapılandırmanıza bakın diyor. Aynı ayarları yurtdışındaki makinamda yapıyorum gmail hotmail yahoo mailleri kabul ediyor sistemnetteki makina dan gelenler direk spam e gidiyor.
Daha sonra bi açıklama yaptı sistemnet işte spamhouse ile anlaşıyoruz diye e hani sorun sizden kaynaklanmıyordu ?
Daha neler neler, mesela bir keresinde ben ve bir hosting firma yetkilisi sistemnet te makinalarımıza bakıyorduk güm ortalık karardı. içeriyi dumanlar sardı bulut helvacoğlunu dc odasına koşarken gördüm neyse hemen bi elektrikçi midir nedir çağırdılar yanımdaki arkadaş sessiz sessiz söyleniyordu elinde 500 gb hardddisk getirmişti eskisi bozulduğu için diyordu ki harddiskin neden yandığı belli oluyor. Hergün gümlüyor burası falan diyordu. Hakikaten başkası söylese abarttığını düşünürdüm ama bizzat ben ordaydım elektrikler kesildi ve içerden dumanlar çıkmaya başladı bulut helvacıoğlu ve orda duran diğer teknik eleman atletleriyle dışarıya çıktılar tişörtlerini ağızlarına koyup nefes almak için kullanıyorlardı/kullanmışlardı. Bulut bey hiç konuşmadı diğer eleman şartel yandı diye bi açıklama yaptı biz o anda iptal olduk. diğer arkadaş nası bi şartel bu böyle dedi. Ana şartel x bey dedi
sonra ben baktım orasının düzeleceği yok ayrıldım o gün sistemnet 4 -5 saat sonra geldi uzaktan devam etmeye çalıştım ama olmadı tekrar gidip düzeltmiştim.
Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim pazartesi günü C sınavım var burda takılıyorum ama konu sardı sistemnet nasıl olsa çalışmıyor bari burda bilgi alıyorum/veriyorum.
Bide araya benim babam seni döver yapanlar girdi sağolsunlar 2 sayfa uzattılar konuyu.
Onlara söylemek istediğim bir şey var : Üstad olan tartışmaz.