tapsin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakalim ilerleyen surecde kim kimden ne alacak.
tapsin cidden sus.

5 sayfa önce "Arkadasim ATM Noktalari bi araya baglayan bi sistemdir." gibi süper, "Metro sorun olsa bile ATM e geçseler dahi IP ler geçmez" gibi süper yorumlar yapan sen nasıl oldu da uzman oldun?

ATM in ne oldugunu git oku öğren, bankalardaki ATM ile erişim teknolojisini aynı sanmak ise kelimenin tam anlamı ile bir lamer durumu.

hiç birimiz doğuştan bu bilgilerle gelmiyoruz ama bilmediğimiz yerde ÇENEMİZİ KAPATIYOR ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUZ. dırdır konuştuğunuzda çamurdan öte gitmediğinizi düşünüyorum.

bu konuyu saçma sapan bilgisiz cahil yorumlarınızla sabote etmeyi kesip az önce diğer arkadaşlarında sorduğu "telekom hattınızı hangi isimle alıyorsunuz" sorusuna cevap verirsen pazartesi günü senin kaç mbit aldığını atm hattının olup olmadığını öğrenip söylerim sana.(sen söylemezsen ben zaten senin devre numarandan buna ulaşarak yine öğrenirim)

onuda geçtim, madem atm sistemin var hangi cihazla sonlandırıyorsun? marka modelini söyler misin? ek olarak telekomdaki hangi protokolü kullanarak sonlandırıyorsunuz? ve pvc/port kapasitelerin ne kadar? bir söylesene

yada hiç birşey söyleme sen git önce ATM neymiş, neden kullanılıyormuş onu öğren diğer arkadaşları bilmem ama ben bunları gerçekten kullanan biri olarak konusuyorum. bilmiyorsan altını çizmekte fayda görüyorum.