Sanaldakı Nıckı: Sequan
ısım : Eren
Sitesi : ultrabilisim.com forumtp.com
Nasıbilirsiniz : vb Tema Hırsızı

Diyorum bu adam benle nıye ugrasıyor nıckını değiştirmıs tanıyamadım kendisi tambir HIRSIZ'dır daha gecenlerde Birkac temalarını Cıkardım Ortaya Oyuzden Bu tavrı. daha birkac ay öncesıne kadar eighlent temasını editleyip ben yaptım die 25 ytl'ye satmaya Calısan sonra foyası ortaya cıkınca mılelte saldıran bir tip arkadaslar bu adamları herkes bılıyor baska baska nıckle uye olup sızı yanıltmasınlar yeni bir vb destek sitelerinde caldıkları temayı cıkardım meydana burdada söledim ondan bu adamların garazi ya hırsızlk yapmayın yada vb teması nasıl yapılır ogrenın yada ınsanlara karalamaya calısmayın HIRSIZ sequan canım benım ok mi?

bakınız arklar bu orj. konu (burada Sesını cıkaramamıs baska nıckle buradan patlıyor bana )

Buradan Tıklarmısınız Lütfen

Benımle Basa cıkman ıcın durust namuslu bir is yapman lazım ozaman saygı duyarım sana ve senın gibilere tema yapmadan bılmeden calıp hoba bkın ne guzel tema yaptık dıye bızm emegimizi hor görmeyin Saygılar.

anlım ak yolum acık bekliyorum baska bu tarz ınsanları benım ısmım Gokhan googlede aratın bi 'design by qokhan' diye karsınıza Ne Cıkıcak en ıyı Referans size