yetkili mod arkadaş lütfen ilgilensin lütfen milleti dolandırmadan sizlerden rica ediyorum forumdan atın. forumkral nickli kişi izmirden bir arkadaşa video scripti yazdırdı ve ön ödemeyi yaptı script bittiği zamanda güvenlirir kişi olduğunu zannedilip iyi niyetten scripti teslim edildi fakat daha sonra diğer kalan ödemeyi yapmadı ve bu scripti r10 da kendisi satışa sundu, şu anda bu scripi yapan kişi Response nickli kişidir Response nickli kişi hakkını aramak istediği için forumdan banlanmış arada büyük bir yanlış anlaşılma var. ayrıca forumkral nickli kişi Response'ye ait elinde olmayan hayalı bir scriptide satmaya çalışıyor lütfen bunu dikkate alın kimseyi dolandırmadan. script elinde mevcut değil scriptin demo sitesi nedenler.net'tir utanmadan örnek demo olarak bile bu adresi vermiş.
lütfen sizlerden bu konuda duyarlı olmanızı rica ediyorum.
scriptin arkadaşa ait olduğunuda nasıl isterseniz size o şekilde kanıtlayabilir. benden bunları söylememi rica etti.
umarım gereği yapılır Response'nin banı açılır diğer arkadaşada gereken ceza verilir.
https://www.r10.net/script-satisi/166...ation-asp.html
vermiş olduğum linke bakarak bu scriptin bu konudan daha önce satışa sunulduğunu görebilirsiniz.
kimsenin burada kazık yemesini istemiyorum, forumkral nickli kişi script satanlarında itibarını zedelemiş olacaktır. forumda bu tür insanlar script yapanlara destek değil köstek olmaktadır.
saygılarımla
iyi çalışmalar...