Sizin ticaret yorumunuz sanırım farklı ucuz veriyorlar diye 3 gün kapalı kalmaları sizce normal mi ? değilse neden normal miş gibi yazıyorsunuz ? uptime garantisi veriyor dimi dc'ler? veriyor verdikleri fiyat veya hizmet içerikleri elbette farklı olacak ancak pahalı olanda ucuz olanda uptime garantisi veriyor ne olursa olsun sistemnet'in bu kusuru kabul edilemez 3 saatlik kesintiden bahsetmiyoruz 3. gün bugün

teomania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistemnetin sahibi bulut ile arkadasligim 10 yıla dayanır. Ticaret ahlakını gerek severim gerek sevmem fakat burda gereksiz bi ton atıp tutmaca olmuş. Ticareti bilmeyen henüz pişme aşamasında olan birçok arkadaşımız insanların ticarette neler kazanabilecegini ve neleri kaybedebileceğini bilmediklerinden dolayı bu durum sanırım.
Sistemnet ilk gününden beri "nabza göre şerbet" ile ticaret yapmaktadır. Gerek ucuz kampanyaları ile gerek kurumsal musterileri ile iyi veya kötü (bu ayrı bi tartışma konusudur) kendi ayakları uzerinde durabilmişlerdir. Nihayetinde ucuza mal alıp kaliteden yakınamazsınız. Kalite arıyorsanız size özel çözümler üretilir.
Dünyanın heryerinde sorun yaşanmakta. 6 yıldır kanada iweb firmasında 3 adet dedicated sunucum var. Bunlardan ilk aldigim sunucu bu gune kadar 1 kez olsun down olmadi ve 8 ay sunucunun uptime oldugunu bilirim fakat diger iki sunucum heryerde oldugu gibi %99,87 olarak genellemeye alacagim uptime oranında calismistir. Sistemnet ile yıllardır calisiyorum ve ben sundukları hizmetin kalitesinden şikayetçi degilim. Kurumsal olmayan isler icin sistemnetteyim ve bu maliyetlerim için sistemnetin bana sundugu buyuk bir avantaj.
Sonuca gelecek olursak sistemnet bugune kadar en buyuk sorunu bundan 2ay once yasamisti ve bu 1 hafta süre boyunca sık aralıklı kesilmelerden ibaretti. Şu an ciddi bir sorun olduğu kesin. Ben bu son arızadan bu yana 4 kez telefon açtım ve dördünde de gayet normal görüşebildim. Bunu benim arkadaşlığımdan kaynaklandığını düşünenler henüz toy, ticareti iyi bilenler ise alışverişimiz kadar normal oldugunu bileceklerdir.
Fazla canınızı sıkmayın. Tophane'de yol çalışmasında teklan'daki sorunları yaşayanlar bunların ıvır zıvır şeyler oldugunu zaten bilirler. Zira %99,99 uptime isteyen arkadaşlarda %300 oranla ücret ödeyip Istanbul lokasyonlu sadece kurumlara hizmet veren datacenterlarla calismalidirlar. Burda bıdı bıdı yapmalarına luzum yoktur.
Türkiye şartlarında DC hizmeti vermek her babayiğitin harcı değildir. İki elin parmaklarını geçmeyen bu DC havuzunda herkesin çıtası bellidir. Siz ihtiyacınıza göre anlaşmalar yapın yeter.