Selamlar,

Hepsinden once belirtmeliyim ki firma olmalisiniz ve fatura kesebilmelisiniz. Ya da en azindan tavsiye edeceginiz yer bunu yapabilmeli.

Yuk orani dusuk ve anlik cikisi yeterli bir sunucuda bulunmasini istiyorum sitelerin. Barindirilacak siteler alisveris merkezlerinin siteleri. Cok yuk bindireceklerini sanmam ama kesintiye ugramamalilar.

Lazim olanlar ise su sekilde;

PHP 5.2.x ve MySQL 4.1+
Tercihen Linux Hosting
PHP icin GdLib, FreeType, Iconv, PDF uzantilari ve Apache icin ReWrite modulu
10-15 kadar site icin yeterli alan, trafik ve hesap yaratma izni
Uyelere gonderilecek bultenlerde sorun yasamayacagim sekilde saatlik mail gonderme izni

Aklima gelenler simdilik bunlar. Bir kac ek istegim olabilir ama muhtemelen ufak tefek seyler olur.

Tekliflerinizi firma adiniz ve siteleriniz ile birlikte yazarsaniz secimi yapacak olan yere sunabilirim.

Geri donus yapmam biraz zaman alabilir, gidip teklifleri sunucam, sundugum kisi patronuna sunacak falan derken epey bir zaman kaybi soz konusu olacak cunku.

Bu arada hem web developer'im hem de kendi capimda sunucu yoneticisiyim. Bir kac kurus carpmak icin olmayacak cakalliklara girisecek arkadaslar konuyu hic baltalamasinlar, rica ediyorum. Yalvaririm hatta gerekirse uzak dursunlar diye. Ozel mesaj atsinlar "ben cakalim" diye ordan halledelim bu kismini =)