Coojo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden bu kadar performans beklememeliyimki ben zaten iis üzerinden file hosting yapıyorum serverla cpu ram kullanımı az benim için önemli olan hat çıkışıydı 100 mbit yazıyordu fdc'dede dedicatedler gibi,
pm ilede bir arkadaş GIGA-INTERNATIONAL.COM - Dedicated Servers with unlimited traffic and premium support ve http://www.1paket.com 'i önermiş fakat bunlarda 100 mbit unmated, fdc'den 85$'ı çöpe atmışken tekrar unmated sunucuya bu parayı vermek doğru olurmu bilemiyorum, işimiz şansa kalmış gibi sanki... iyi çıkarsa tamam kötüyse çöp
Burdanda tereddütlüyüm dogrusu 10 tb trafik var ama fdc'de max 30 tb veriyor 100 mbit'le ama acaba bunu kullanabileceğimiz altyapıyıda sağlıyormu
Bu arada kusura bakmayın çok temkinli davranıyorum server konusundada 1 kaç ay öncede aynı olaydan 120$ gitti, işime yarar bir yer bulmak istiyorum
Mevcut şartlar altında (uygun fiyat) malesef FDC, Giga gibi paylaşımlı 100mbit hat ve limitsiz trafik veren yerlerden başka yer bulamazsınız. Bütçenizi en az 3 kat arttırdığınız taktirde çok daha sağlıklı teklifler alabilirsiniz. Örneğin, Netdirekt veri merkezinden paylaşımsız ve limitsiz trafikli 100Mbit hatlı bir sunucu teklif edecek olsam en az 400-450 Euro (sunucu konfigürasyonuna göre değişir) gibi bir fiyat verebilirim. Bu da mevcut bütçeniz açısından oldukça büyük bir rakam...