önce hangisinden başlıyayım acaba turkticaretin bu .info alan adlarını bedava dagıttıgı dönemler vardı hatırlıyanlarınız bilir o kampanyadan 1 gün öncemi ne .info uzantılı bi alan aldım kendi serverimde hostunu ayarladım ns yönlendirecem buna yetkiniz yok dio. mail attım cevap gelmedi bende telle aradım baya uzun ugraşlar sonunda ulaştım şükür dedim derdimi dinleyecek birisi var. anlattım anlattım ns yönlendirmek için şu kadar para vermelisiniz neden ben zaten verdim para dedim ama sistemde öle görülmüyo dediler ama yolladım bunun dekontunu bankamdan alıp size yolluya bilirim dedim bankanızdan bize ne bizim hesaplarımızda yok dediler tamam dedim eywallah 3-4 ay sonra bi baktım oda ne turkticaret bana .info alan adının ödemesini yaptıgıma dair bi fatura yollamış hemen tekrar aradım sistemde ödemeniz görünmüyo demezlermi şeytan bunun neresinde?
car insurance debt consolidation mortgage at egeliyim.com benim domainimdi taki turkticaret el koyana kadar

1 yıldır domain kilitli durumda ve açtırmak için telle aradıgımda benden 500 usd mi ne istediler galiba yanlış hatırlamıyorsam sebebide istedikleri rakam kadar komikti bunların trde bayiliğini yaptıkları firma bütün domainlere el koyuyomuş

saçmalığın dik alası. 1-2 defa o hatayı yaptı dielim bayisi oldugunuz firma değiştirin başka yerden bayilik alın ama bunlar ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum sakın ama sakın bulaşmayın bu firmaya