froNau adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben de girmeyi isterim böyle bir ekibe ancak hem Samsun'da oturuyorum hem de böyle bir proje için bazı şeylerin hala eksik olduğunu görüyorum.
gentleRain arkadaşımız 16. mesajında çok net belirtmiş bazı şeyleri. Öncelikle sürekli birlikte olabileceğimiz bi' mekan lazım. Bu iş öyle MSN, GTalk üstünden olacak iş değil. Hatta bu işe belli bi' para yatırıp kendimizi ilk etapta kanıtlamalıyız. Yani atıyorum gerçek hayatta öğretmen olan eğer bu işe inanıyorsa bırakıp bu işe girmeli. Yani part-time olarak bakılmazsa ben şahsen ciddi ciddi düşünebilirim. Yaşım 18, ÖSS'ye bu sene hazırlanmadım. Ama ticaret yapabilmek için üni. okumak gerekmiyor.
Benim gibi bi' kaç ciddi niyetli arkadaş varsa hiçte olmayacak bir şey değil bence bu proje. Ama dediğim gibi sürekli beraber olabileceğimiz bi' ofis, yer-mekan lazım. Sanal olarak ancak bi' yere kadar gider, ondan sonra ya abi uykum geldiydi, yok misafir geldiydi filan mazaretlerini duyarız.
Evet, fedakarlıklar gerekebilir, ayrıca bir mekan süper olur, ben de bunu isterim.
Öncelikle istekli arkadaşların bir araya gelmesi lazım. Birikimlerimizi ve neler yapabileceğimizi o zaman elbette ortak kararlaştırırız...

hepinize iyi geceler bugünlük