peki, söylediğin şartları doğrulamak için resmi bir belge sunabilecek misin?
İşi aldığın fiyatı?
İş devamındaki ücret transferleri?
Senin bu ekipteki rolünün değerini?
Ekip içerisindeki rolüne sağdıklığını?
Gelirlerin nerede, nasıl toplanacağını, nasıl dağılacağını?
Herhangi bir aksi durum söz konusu olduğunda mağdur durumdaki ekibin bir parçasına teminatını?
Bu işteki sürekliliğini?
Yapılan projelerin sadece belirtilen domain adı altında kullanılacağını, aynı yazılımın bir başka kişiye kesinlikle satılmayacağını? (ekip tarafınca veya yakınları tarafınca)
Bunun gibi bir çok soru var aklımda. Ayrıca serbest bir ekip ilanı bu şekilde olmamalı. Öncelikle istediğin bilgileri sen burada yayınlamalısın. Yaşının 21 ve nickinin daban olmasının dışında senin hakkında hiçbir bilgimiz yok. Ve buna birde yeni üye oluşun, referans azlığın katılırsa benim aklımdaki soruların kat kat fazlası diğer arkadaşlarımda da mevcuttur.
İş başka, arkadaşlık başkadır. En samimi olduğum kişi dahi gelse emeğimin karşılığını isterim, bende eğer o kişiden hizmet alıyorsam oda emeğinin karşılığı neyse istesin vereyim.
Öncelikle sana soruların için teşekkür ederim. Gerçektende taşlamak yerine bilgi isteyen bir mesaj

Ben r10 ilk açıldığından beri takipçisiyim. 10k lık sitemin webmasterlığı dışında programcılık yapmıyordum. Serverlarla ciddi problemler yaşadıktan sonra sitemi geliştirme aşamasında aklıma geleni kurmak istedim. Çünkü web programlama benim hobim. İ.Ü. Cerrahpaşa İngilizce Tıp 5. Sınıf öğrencisiyim. Yaşımı da aslında açıklamak istemezdim yanlış girmişim böyle gitsin istedim, sonradan yaş değiştirenlere laf edildiğini gördün. Yaşım 25. Daha fazla ilgilenen kişilerle özel olarak iletişime geçmeyi tercih ederdim ayrıca. Herneyse
Hepiniz arkadaşım sayılırsınız, işe gelince lafı ağzımdan aldın. Ben kimsenin patronu değilim olmam da. Programcı kendisinin patronudur.
Herşey çok şeffaf olur, herkes birbiriyle iletişim içinde olur. Yasal olarak bizi bağlayacak ortak bir sözleşme imzalanabilir.
Gelir nerde toplanacak sorusunu cavaplayayım: tek yol var proje bitiminde eğer projeyi yapan arkadaşın paypal vs si varsa, ödemeyi o alır. Karşı tafara direk ödemesi yapılacak yer olarak, ekipteki o kiişnin birgisini veririz. Eğer proje sonunda birileri , ekipteki koordinatör dediğimiz işlerin koordinasyonlarını yapanlar tarafından aldatılırsa, onun da teminatını koordinatörlerden alırız. scriptlan yada getafreelancer daki kesilen komisyonlar var. Mesela proje başına 5 dolar, ve transfer için alınan çok küçük meblalar, onlar proje ödemesi içinden düşülür ki, bu hesaplar zarara uğramasın.....
Burda bir çok beyin var, ekip ruhu olan ve çalışmak isteyen bu beyinler elbette ortak bir sistem anlaşması yapabilirler...
Kartların açık, kendi emeğimden fazlası derdinde değilim. Yada kimseyi aldatma derdin de değilim.
Hepberaber, birbirimizi bağlayan yasal sözleşmeler yapar imzalarız.
Arkadaşlığımız da işimizden ayrı tutulmuş olur.