Bunu bende yapmayı çok istedim arkadaşlar. Hemde uzun yıllardır ama malesef ki kişiler şahıslar firmalar her neyse bir araya gelip adam akıllı bir toplantı yapmadan bunlar olmuyor. Üstelik başıma gelen bir olay ise bir arkadaşla o satsın ben nasılsa yapıyorum dedim adam scriptleri yürütmeye kalktı hesaplayın. Ben sadece tasarım webcode yapmıyorum aynı zaman temelim programcılıktır ve programda yazıyorum.

Arkadaşımız gayet güzel şeyler düşünmüş ve gerçekten birlik olunca süper işler yapılır ki tek başımayım şimdi ne kadar zorlanıyorum sormayın. Gelen işleri özür dileyerek ve zamanım olmadığından yolluyorum ama ekip olunsa eğer böyle olmaz. Çok daha iyi işler yapılır ve gerekirse ki mutlaka gerekecektir bir isim altında toplanıp firmalamak ta olur.

Bunlara rağmen yukarda ilk yazdığım paragrafta olduğu gibi bir araya gelip bunları görüşmeden kesinlikle bu işler olmaz. Neden diye soracak arkadaşlar forumlarda yapılan işlere baksınlar ve sonuçta ne kadar şikayetler var görsünler. Birlik beraberlik olmadan ve tanışıp kaynaşmadan ayrıca oturup bir çay çorba içmeden malesef olmuyor böyle işler.

Resmiyet olmasa bile ilk etapta noter onaylı ve paylaşımlı hesaplar açılabilir bunlar kolay işlerdir. Bu hesaba her bir dahil kişinin izni olmadan zaten işlem yapılamaz ki buda bir alternatif gözükür.

Neyse çok uzattım, özür dilerim.