Öncelikler sorulara cevap vereyim,
Arkadaşlar, ben 5-10 bin dolarlık iş interneten alanı görmedim. Bunu elbette yapacak olan varsa o da gerçek şirketlerdir. Scriptlance yada getafreelance de sadece 1 saatte, 30 dolardan 1000 dolara kadar projelerden oluşan onlarca proje var. Günde 1000lerce dolara varan iş talebi var.
Bu projeleri şirket levhası yada vergi mükellefi insanlar değil, Sadece ama sadece oradaki kendi başına çalışan yada benim bahsini ettiğim şekilde çalışan kişiler alıyor.
Bu potansiyeli görmezden geliyorsanız buyrun scriptlance girin ve iş kovalayın, başvurduğunuz 10 işten biri size döner, ve onu da mecburen en ucuz fiyatla almış olacaksınız. Çünkü ordaki projelerde verdiğiniz fiyattan ziyade totalde yaptığınız işler önemli. Bir ekiple hemen hemen her projeye teklif verebiliriz. 2-3 koordinatör 24 saat bu takibi yapar. Ve arkasındaki ekibe işi verir.
Eğer siz gerçekten de scriptlance ve freelancer gibi sitelerde aslan payını alabiliyorsanız ve bu sizi tatmin ediyorsa helal olsun derim

ve gerçekten taktir ederim, sizin bir grup ile çalışmanıza gerek yoktur, aksine bu ülkenin sizin gibi vatan evlatlarına ihtiyacı vardır....
Gerçekten de proje ile ilgilenen ve aşağıda saydığım özellikleri taşıyan web programcılarının PM lerini bekliyorum. PM atma aşamasındaki arkadaşların sorularını yanıtladığıma inanıyorum.