Arkadaşlar, firma yok.
Yapacağımız iş, scriptlance ve getafreelancer gibi yerlerden işler alıp ekibimize onu dağıtmak. Ekip içindeki yeteneğiniz ve talep ettiğiniz ücrete göre size işler verilecek, aldığınız iş başına ödemeniz yapılacak.

Herkes dağıtılan iş kadar ücret alacak, saatlik yada proje başına. Alabildiğimiz kadar iş alıp onları ekipteki arkadaşlarımıza dağıtacağız. Böylece programcı kimliyle markalaşabiliriz, elbette işler çok yolunda giderse şirket açılabilir. Dürüst olmak gerekirse Tr'de yazılım şirketi açmak yazılım bedelinin %40 ını vergi olarak ödemek demektir.

Ben burda yada scriptlan ce aldığım işlerden vergi değil ama komisyon ödüyorum. Üstüne birde vergi yükü gelirse rekabet ortamı kalmaz.

Hintliler dediğim şekilde, yılda 50 milyar dolar milli gelir elde ediyor arkadaşlar.
Ekip halinde olunca daha çok iş alınır, neden derseniz, işinin ehli insanlardan oluşan bir ekibe , insanlar daha kolay iş verirler....

Türkiye deki programlama piyasasını küçümsemek istemiyorum, ama şu dibimizde duran ve hintlilerin dadandığı pazara biz de ortak olalım.

Kısacası, iş her zaman var, ama farklı konular ve farklı uzmanlıklarda.
Bizde farklı uzmanlıkları olan bir ekiple, bu projelerin hemen hemen tamamına katılacağız...

Başka soru, görüş yada önerileriniz varsa alabilirim

İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim