Teşekkürler Arkadaşlar fırsat bulup Konuyu Yeni okudum.

Evet Bazen Sert Davrandığımız yada destek konusunda müşterimiz olmadan destek talep edenlere yardımcı olamıyoruz.Çünkü Nedenleri Belli Rakip Gördüğümüz Firmaların Müşterileri
Bize Gelip msn üzerinden saçma sapan sorular sorulunca ki ( herkez değil ) vaktimizi daha önemli şeylere ayırmayı tercih ediyoruz.

Bizim hizmet verdiğimiz 1 tane müşteri çıkıp dhs nin müşterisiyim destekleri 0 şeklinde bir yazı yazmaz.Önceliklerimiz daima önce müşterilerimize sonra dostlarımıza ve bu işi yeni öğrenen hosting firmalarına en son msnden gelen başka firmaların müşterilerine destek verilir.

Bunlar Nedenlerimiz diyemem msn üzerinden destek veren çok az firmadan biriyiz ve yakında bu msn üzerinden destek vermemek için sitemizi yeniliyoruz.

Günde 300 kişiden fazla yeni kişi ekleniyor ve günde 200 kişi rahat siliyoruz.

15 Ytl Konusuna Gelince
Hosting Satış Fiyatlarımız ve reseller satış fiyatlarımızı 1 yıldır 25 + kdv sabit bir fiyatdır. Sabit kalacak ne fazla en eksik kısacası 15 ytl e espiri maksadında tost yok diyorum.

Bilgi Konusunda Bir çok konuda eksiğimiz olduğununu biliyoruz ben herşeyi biliyorum asla diyemem bu internete her girdiğimizde boş zamanlarımız yeni birşeyler öğrenmek için bol bol makele okuyuruz.

Saygılarımla
DHS INTERNET TEKNOLOJILERI - Harun DURAN