Alıntı
'Otomatik uygulamaya izin verme' ve 'el ile inceleme' reklamları arasındaki fark nedir?
Reklam İnceleme Merkezi'ni ilk seçtiğinizde, ayarınız varsayılan olarak otomatik uygulamaya izin verme seçeneğine göre yapılmıştır; bu, sitenize yönelik yeni yerleşim hedefli reklamların tümünün yayınlanmasına otomatik olarak izin verileceği anlamına gelir. Reklamlar sayfalarınızda yayınlansa dahi, bunları inceleyebilir ve daha sonra Reklam İnceleme Merkezi'ndeki Onaylandı sekmesini ziyaret ederek gereken önlemleri alabilirsiniz. İsterseniz, bu sayfada belirli reklam gruplarını veya reklamverenleri engellemeniz olanaklıdır.
Otomatik uygulamaya izin vermenin alternatifi el ile inceleme yöntemidir. El ile incelemeyi seçtiğinizde, otomatik olarak sitelerinizde yayınlanmalarına izin verilmeden önce yeni reklamlara yönelik olarak harekete geçmek için 24 saatiniz olacaktır.
Reklamları el ile incelemeyi seçmeden önce, bunu uygulamanın geliriniz üzerinde olumsuz bir etki yaratabileceğini unutmayın. İncelenmek üzere bekleyen reklamlar sitenizdeki açık artırmada rekabet edemeyeceğinden, sitenize potansiyel kazanç da çekemeyeceklerdir. Lütfen otomatik uygulamaya izin verme yerine el ile incelemeyi seçmeden önce gelir üzerinde yaratabileceği potansiyel etkiyi dikkate alın.
Arkadaşlar merhaba bu konuyu okuduktan sonra adsense giriş yaptım ve reklam inceleme merkezine girdim ve yukaridaki yazıyı okudum
orada --- Ayarlar: Reklamları hemen yayınla Degiştir ?
bi yazı var burda degiştir yazsına tıklayınca iki secenek cıkıyor
1. secenek
Reklamları hemen çalıştır. Reklamları gözden geçirmeye, izin vermeye ya da engellemeye devam edebileceksiniz. (önerilen)
Reklamların gecikmeden çalıştırılmasına izin vererek kazanç potansiyelinizi artırın.
2. secenek
Gözden geçirilebilmesi için reklamları 24 saat tut (Reklamlar 24 saatten sonra otomatik olarak çalışır)
eger bizler 2. secenegi aktif edersek... yeni reklamlar incelenmek üzere 24 saat bekleyecek bu süre zarfında ister o reklamı onaylarız ister onaylamayız .. ama ilk 2 gün gelirler de bi düşüş oluyormus bu benim umrumda olmaz zaten konturcüler yüzünden 2 doları gecemiorum

... kısaca ben böle anladım burayı kontrol edip daha iyi fikri olan arkadasların paylasımınıda bekliyorum