Merhaba
Adres ve telefon bilgilerimiz elbette doğrudur.
Türkiye telefonu isteyenler 0 324 359 4079 dan arayabilir.
Adım Özkan NASIF. skype id ops.cards.llc
Türkiye adresi isteyenler Liparis 1 Plaza Acelya 15/32 Mezitli 33200 Mersin
Türkiye'de bütün girişimler önce kocaman bir yuh ile karşılanır ama önemli değil paypal banka hesabı eksikliğini bizzat ben uzun süre yaşadım. Yaşayanlara çözüm olunca fikirleriniz elbette değişir.

Sitemiz henüz tasarım aşamasındadır fakat yapmış olduğum anlaşmanın heyecanıyla kısa bir bilgi notu yazdım ve ilk 50 kart siparişini arkadaşlar referans olsun diye ücretsiz olmasını istedim.
Ops Cards LLC Delaware e kayıtlı 4204657 şirkettir. Şirket posta yönetimi Florida dadır. Kartların Maestro, Cirrus, Interact anlaşmaları, basımı için bu şirket kurulmuştur. Forumlarda pek fazla bulunamıyorum. isteyen herkes destek@opscard.com adresinden yada belirttiğim telefonlardan ulaşabilir.

Ops Cards herhangi bir para göndermezsiniz. Size gönderdiğim kartta 2. güvenlik seviyesine geçenler kendi paypal hesaplarına banka adı, aba, ve hesap numarası ekleyerek atm lerden para çekebilir. MyGcard ve imtcard ile aynı anlaşmaları Türkiye için yaptım. İsteyen herkese her türlü belgeyi, bilgiyi sunabilirim.

Site tamamlanınca ödemeleri paypal, banka, posta havalesi, karttan karta transfer ile tahsil edecektir. Alternatif ödeme şekilleri isteyen arkadaşlar şimdiden bilgi verirlerse çalışma başlatabilirim bununla ilgili.

Saygılarımla

Özkan NASIF
0 533 480 3551
0 324 359 40 79