tecrübenizi referanslarla ya da ssk geçmişinizle ölçmeyeceğim. isp lisansı olmadığı iddianız ve borcu olabileceği varsayımı üstünde durmanız yeterli.
ben turksystems ile 2000 de tanıştım. şuan 4 ayrı ülkede colocation hizmeti alıyorum. geçen gün netdirekt'in bile 1.5-2 saat hat kesintisi yaptığını, ingilterede linx'in hatlarında sorun olduğunu ve birçok ingiliz datacenterın bundan etkilendiğini, amerikada 10un üzerinde taşıyıcı varken türkiyede sadece türk telekoma boyun eğildiğini ve benim çerçevemden görünenin de bu olduğunu tekrar belirteyim.
sonuç nedir? "sistemnetle çalışma, piyasadan bir firma daha eksilsin, nixcon nasıl paylaşıldıysa sistemnet müşterileri de paylaşılır" mantığı.
neyse.
can havliyle bu düşüncedesin ve bu kelimeleri sarf ediyorsun, kimseye teklif verdiğimiz, sistemnet batsın parsayı paylaşalım dediğimiz bir mesaj varmı veya buna benzer uygulama yaptığımız?
sen vergi verdiğini söylüyorsun, sitende "şahsi" hesapları kullanıyorsun, bana burdan vergi kaçırıyorsun gibi geliyor ne dersin?
transfer to personal bank account, no vergi, no problem.