valla bence, sen haybeye konuşuyorsun, kişisel polemiğe girmeyeceğim, fakat türkiyedeki neredeyse tüm datacenterları biliyorum ve tanıyorum, bir çoğunun sistem odasını da gördüm.TR bir çok hosting firmasının patronu beni tanır ve samimiyetim vardır.
beni tanıyan tanıyor zaten, size kendimi tanıtmama gerek yok kanımca, 2 yıl bir fiil Türkiyenin en büyük hosting firmalarından birinin teknik müdürüydüm ve türkiyenin ilk 5 metro ethernet hattından 1'i oraya çekildi ve sorumluluğumda idi.
kaldıki, girin sitemize kurumsallığımıza bakın, referanslarımıza bakın, tecrübemize bakın. siz sistemnet ile dün tanıştınız, biz 3,5 yıl yediğimiz ayrı gitmedi.
nixcondan banane. fırsatcılık neden yapayım, hizmetimizi dileyen alır, dileyen almaz. dikkat et, colocation al 10 lira demedik.
tecrübenizi referanslarla ya da ssk geçmişinizle ölçmeyeceğim. isp lisansı olmadığı iddianız ve borcu olabileceği varsayımı üstünde durmanız yeterli.
ben turksystems ile 2000 de tanıştım. şuan 4 ayrı ülkede colocation hizmeti alıyorum. geçen gün netdirekt'in bile 1.5-2 saat hat kesintisi yaptığını, ingilterede linx'in hatlarında sorun olduğunu ve birçok ingiliz datacenterın bundan etkilendiğini, amerikada 10un üzerinde taşıyıcı varken türkiyede sadece türk telekoma boyun eğildiğini ve benim çerçevemden görünenin de bu olduğunu tekrar belirteyim.
sonuç nedir? "sistemnetle çalışma, piyasadan bir firma daha eksilsin, nixcon nasıl paylaşıldıysa sistemnet müşterileri de paylaşılır" mantığı.
neyse.