snackers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mekke'den fiber çektirmedikki, biz mekkeye direkt ilahi olarak bağlıyız, arada fiber olmasına gerek yok.Tanrı değil, bizi ALLAH korusun. Tanrı kelimesini sevmem.
Yanı sıra, sistemnet, telekomdan hattı toptan değil perakende fiyatına alıyor neden mi? Henüz onaylanmış bir ISP belgesi mevcut değil.
Yanı sıra ben telekoma borcu olduğunu iddia etmedimki, varsayımları değerlendiriyorum.
Mücbir sebep haricinde metro ethernet şebekesi 1 veya 0 hata verir yılda.
Sistemneti de, kusura bakmayın ama bize anlatmayın isterseniz,biz orayla 3,5 yıl bir fiil çalıştık. Siz yokken biz vardık orda.
300mbps üstünde alım yapan herkesin telekomdan bayi fiyatına aldığını öğreniniz.

telekomünikasyon şirketi olmadığını bildiğinizi iddia ettiniz. nixcon da abd de kağıt üzerinde kurulan ve ardında ito ya bu şekilde kayıt olup ordani inc. 'in a.ş. ye denk geldiğini söyleyip şube başvurusu yapan ve üstüne .net.tr alan garip bir şirketti. şimdi sizin en kötü kıyasınız nixcon ise en azından benim 5 ayda 20 bin ytl üzerinde fatura aldığımı ve işlediğimi söyleyebilirim. siz hangi kurumsal sıfatla bu işi sürdürüyorsunuz? şirketinizin kuruluş tarihi nedir? kendine ait metro ethernet hattınız var mı? yapmadığınız yatırımdan gelemeyecek olan kulaktan dolma bilgilerle neyi iddia ediyorsunuz? kaç farklı datacenterda colocation yapıyorsunuz? ne yaşadınız da neyi iddia ediyorsunuz?

gün geçer, sorunlar düzelir. sistemnet bu işi bırakmaya karar da verebilir. ama ben dolduruşa gelecek türden bir internet erbabı değilim. sizin başlıca sanatınız fırsatçılık gibi görünüyor. işte varsayımlar çemberi.